במציאות שבה יש שלל חדרי כושר בתל אביב, וחלק גדול מהאנשים שאתם מכירים כבר מתאמנים באחד מהם, הפיתוי להירשם גם – גדול. בנוסף כולנו זוכרים את האמרה המפורסמת של חז"ל, נפש בריאה בגוף בריא, ומכירים גם מחקרים עדכניים שתומכים בכך. הבעיה מופיעה מאוחר יותר: קל (יחסית) להתחיל בשגרת אימונים שנועדה לחטב אותנו ולהפוך אותנו לחסינים וחסונים יותר, וגם שמחים יותר – אבל קשה להתמיד. איך בכל זאת מנצלים את המנוי ולא מרימים ידיים אחרי חודשיים? מיישמים את ההמלצות הבאות:
בחירה נכונה של מקום
לפני שבוחרים מבין כל אותם חדרי כושר בתל אביב שמציעים מנויים, כדאי לערוך רשימה של כל תירוץ שעלול לצוץ לאורך זמן ולמנוע מכם לממש את המנוי. "אני כל פעם מחכה המון זמן שהמכשיר שלי יתפנה"? בחרו חדר כושר לא עמוס. "לוקח לי שעות להגיע"? בחרו חדר כושר שנמצא בלוקיישן נגיש בהתאם לדרכי ההתניידות שלכם בעיר. כמו כן מומלץ להעדיף מקום שאתם מתחברים לקהל שמגיע אליו, כדי שהחוויה תהיה מעניינת ומגוונת יותר ולא תכלול "רק" את שיפור הכושר הגופני.
התחייבו – גם לעצמכם וגם באוזני אחרים
כשאתם גם מציבים לעצמכם מטרה ברורה וגם מצהירים על כך באוזני אחרים – המחויבות שלכם תהיה גבוהה יותר. הסיבה לכך היא כמובן הרצון להימנע מהקנטות וביקורת מצד אותם אנשים שהתחייבתם בפניהם להתמיד באימון. אם אתם מצליחים למצוא בן/בת זוג לאימונים, כדאי להסתנכרן איתם ולהגיע לחדר הכושר ביחד (בתנאי שמדובר באדם שלא מוותר לעצמו…)
חדרי כושר בתל אביב מציעים מבחר אימונים – נצלו זאת
חדרי כושר בתל אביב מתאפיינים בגיוון רב. בפרט מתקיימים בטובים שבהם שיעורי סטודיו שונים – למשל זומבה, פילאטיס, ספינינג, בודי פאמפ ועוד. חדר כושר עם בריכה הוא עוד מקום שקל יותר לשמור בו על שגרת האימונים, וגם שיעורי יוגה בת"א מאפשרים לכם להגיע בקביעות בלי שהשגרה תהפוך לטרחה משמימה.
ככל שתגוונו יותר את הפעילות הגופנית, כך גם תוכלו להתמיד בה יותר – וגם תספקו לגוף מגוון רחב יותר של תועלות.
Comments are closed.